Shoes & clothes

12091318_10153561249851276_3768406734806585485_o
Madame Pivot & Linea Maria at Ruskatango 2015, Kuopio

Madame Pivot

Famous Italian tango shoes for men and women by Madame Pivot. The internationally popular tango shoe now in Finland! Prepare yourself to fall in love with them in tango events all over Finland or privately in Tampere! Contact Maria for more information at “maria AT pasiymaria DOT net”!

Linea Maria

Linea Maria Tango Collection offers unique handmade tango garments by Maria Laurén and Evil Dressmaker.


Kengät ja vaatteet

Meillä on suuri ilo tarjota arvon tangueroille mahdollisuus ihastua aitoihin italialaisiin tangokenkiin by Madame Pivot! Tarjolla on kenkiä sekä miehille että naisille. Varastossa on vaihteleva valikoima kenkiä, joihin voi tutustua tangotapahtumissa ympäri Suomea sekä pyynnöstä sovitusti Tampereella.

Maria voi myös tilata haluamasi kengät: tutustu valikoimaan Madame Pivotin kotisivuilla, lähetä toivomasi mallin koodi sähköpostilla Marialle, ja tilaus lähtee eteenpäin. Tilauksen toimitusaika on 1-6kk riippuen monista erilaisista italialaisista seikoista, mutta teemme parhaamme että toivomasi kengät ovat jalassasi mahdollisimman pian! Ota yhteyttä: “maria ÄT pasiymaria PISTE net”!

Linea Maria Tango Collection on Evil Dressmakerin ja Maria Laurénin yhteistyössä suunnittelema tangovaatekokoelma. Vaatteet on suunniteltu erityisesti tangoharrastajille, mutta sopivat toki muillekin.