Shoes & clothes

12091318_10153561249851276_3768406734806585485_o
Madame Pivot & Linea Maria at Ruskatango 2015, Kuopio

Madame Pivot

Famous Italian tango shoes for men and women by Madame Pivot. The internationally popular tango shoe now in Finland! Prepare yourself to fall in love with them in tango events all over Finland or privately in Tampere! Contact Maria for more information at “maria AT pasiymaria DOT net”!

Tangolera

Would you like to order a pair of Tangolera shoes? Contact Maria for more information at “maria AT pasiymaria DOT net”.

Tango clothes

At La Fabrica del Tango, our tango studio in Tampere, we have the pleasure to show a unique collection of comfortable and elegant tango wear, both for practicing and going out to milongas. Brands included are Roxana Vincelli, Carina Tango Wear, Linea Maria.


Tangokengät

Meillä on suuri ilo tarjota arvon tangueroille mahdollisuus ihastua aitoihin italialaisiin tangokenkiin by Madame Pivot! Tarjolla on kenkiä sekä miehille että naisille, viejille ja seuraajille. Varastossa on vaihteleva valikoima kenkiä, joihin voi tutustua tangotapahtumissa ympäri Suomea sekä pyynnöstä sovitusti Tampereella.

Maria voi myös tilata haluamasi kengät: tutustu valikoimaan Madame Pivotin kotisivuilla, lähetä toivomasi mallin koodi sähköpostilla Marialle, ja tilaus lähtee eteenpäin. Tilauksen toimitusaika on 1-12kk riippuen monista erilaisista italialaisista seikoista, mutta teemme parhaamme että toivomasi kengät ovat jalassasi mahdollisimman pian! Ota yhteyttä: “maria ÄT pasiymaria PISTE net”!

Onko sinulla toiveissa tangokengät Tangoleran mallistosta? Ota yhteyttä: “maria ÄT pasiymaria PISTE net”.

Tangovaatteet

La Fabrica del Tango -tanssisalilla on pieni kauppa, josta löydät kauniita ja mukavia asuja, jotka on suunniteltu tangon tanssimista varten. Mm. seuraavat merkit ovat edustettuina: Roxana Vincelli, Carina Tango Wear, Linea Maria.