TanssiVieköön! 2018

 

Meillä on jälleen ilo osallistua TanssiVieköön! -festivaaliin Helsingin Messukeskuksessa 24.-25.8.2018! Esiinnymme perjantaina Suomen suurimmalla tanssilattialla ja lauantaina opetamme. Perjantain esitys on klo 21.45 ja sitä ennen tanssimme myös Kyösti Mäkimattilan tahtiin yhden tangon! Lauantain kolmetuntinen Master Class -tangokurssi on tarkoitettu edistyneille tanssijoille ja aiheena on herkullinen “Turns around follower’s axis with enrosques and colgadas”!

Festareilla mukana on myös tanssiryhmämme Compania Tango aMoroso ja Los Manseros del Norte. Compania Tango aMoroso esiintyy pe klo 20.00 ja la klo 19.30 Open Stagella ja osallistuu molempina päivinä myös karnevaalikadun tansseihin. Ohjelmistossa on klassista showtangoa ja myös improvisoituja kappaleita. Los Manseros del Norte esiintyy Open Stagella lauantaina klo 20.30 ja esittää laajan valikoiman argentiinalaisia kansantansseja.

Messuosastolla on meidän lisäksemme mukana tanssikoulumme La Fábrica del Tango ja kollegamme Carina Quiroga y Arttu Artkoski. Osastollamme voit tutustua toimintaamme (argentiinalaisen tangon ja kansantanssin esitys ja opetus) sekä tangokenkävalikoimaamme (DNI, Madame Pivot, Tangolera). Tervetuloa, bienvenidos!